Verken het Authentieke Sicilië

Verken het Authentieke Sicilië: Een Culturele en Duurzame Reiservaring

Dag 1: Aankomst en Welkomstdiner in Palermo Begin uw Siciliaanse avontuur met een warme ontvangst op de luchthaven van Palermo, gevolgd door een transfer naar uw centraal gelegen hotel. Ontspan en geniet van een welkomstdiner in het hart van Palermo, waar u kennismaakt met de lokale gids en meer te weten komt over de opwindende reis die voor u ligt.

Dag 2: Historisch Palermo en de Geheimen van Monreale Verken de rijke geschiedenis en cultuur van Palermo met een begeleide wandeling door het historische centrum. Bewonder kerken, markten en de levendige straatjes. Na de lunch reist u naar Monreale voor een bezoek aan de indrukwekkende Normandische kathedraal met zijn gouden mozaïeken.

Dag 3: Wijngaarden, Sociale Boerderijen en het Verhaal van Capaci Een dag vol natuur en lokale ervaringen wacht op u. Begin met een bezoek aan een biologische wijngaard, gevolgd door een lunch in een sociale boerderij die samenwerkt met lokale gemeenschappen. De dag eindigt in Capaci, waar u meer leert over de anti-maffia strijd en geniet van een Siciliaanse aperitief.

Dag 4: Ontdek Corleone en Vrije Middag in Palermo Breng de ochtend door in Corleone, bekend om zijn maffiageschiedenis maar ook om zijn strijd voor een betere gemeenschap. Geniet van een authentieke lunch op een lokale boerderij. De middag is vrij om Palermo verder te ontdekken of te ontspannen.

Dag 5: Siciliaans Koken en de Oude Stad Erice Reis naar Trapani en stop bij een traditionele Siciliaanse boerderij voor een kookles. In de middag bezoekt u Segesta en reist u door naar Erice, waar u drie nachten verblijft. Erice is een betoverende stad met een rijke geschiedenis en een prachtig uitzicht over Sicilië.

Dag 6: Natuur en Cultuur in het Natuurreservaat Zingaro en Scopello Een lichte wandeling door het Natuurreservaat Zingaro onthult adembenemende landschappen en prachtige stranden. Na een lokale lunch verkent u het middeleeuwse dorp Erice verder en proeft u traditionele zoetigheden gemaakt door de plaatselijke nonnen.

Dag 7: Mazara del Vallo, Saline en Afscheidsaperitief Bezoek Mazara del Vallo, een stad die de multiculturele invloeden van de Middellandse Zee uitstraalt. Geniet van een lunch met couscous en bewonder later de historische zoutpannen bij zonsondergang, gevolgd door een feestelijk aperitief in Marsala.

Dag 8: Afscheid van Sicilië Na het ontbijt, een transfer terug naar de luchthaven van Palermo, waar uw onvergetelijke Siciliaanse reis eindigt.

Deze reis belooft niet alleen een diepe duik in de rijke Siciliaanse cultuur en geschiedenis maar ook een engagement voor duurzaam toerisme, waarbij lokale gemeenschappen en omgevingen worden ondersteund. Elk aspect van deze tour is zorgvuldig samengesteld om een authentieke en verrijkende ervaring te bieden die u nog lang bij zal blijven.

Andere reizen van Travel2C

Vanaf € 5500.00 p.p.

Ga met ons mee op een 20-daagse luxe reis door het prachtige Zuid-Afrika, van de levendige straten van Kaapstad tot de serene wijnlanden en de wilde natuur van het Inverdoorn Game Reserve. Dit zorgvuldig samengestelde avontuur combineert cultuur, natuur en ontspanning, waarbij u verblijft in enkele van de meest exclusieve hotels en lodges die Zuid-Afrika te bieden heeft.

Vanaf € 6500.00 p.p.

Dompel uzelf onder in de veelzijdigheid van Maleisië, een land dat zijn bezoekers verleidt met uitgestrekte regenwouden, dynamische steden en rijke culturele erfgoederen. Deze 27-daagse rondreis biedt een unieke mix van avontuur, ontspanning en culturele verdieping, met persoonlijke aandacht voor iedere reiziger.

Vanaf € 675.00 p.p.

Deze reis belooft niet alleen een diepe duik in de rijke Siciliaanse cultuur en geschiedenis maar ook een engagement voor duurzaam toerisme, waarbij lokale gemeenschappen en omgevingen worden ondersteund. Elk aspect van deze tour is zorgvuldig samengesteld om een authentieke en verrijkende ervaring te bieden die u nog lang bij zal blijven.
Scroll naar boven