Betoverend Zuid-Afrika: Een Luxe Reiservaring

Uw Reis van Leven en Luxe

Ga met ons mee op een 20-daagse luxe reis door het prachtige Zuid-Afrika, van de levendige straten van Kaapstad tot de serene wijnlanden en de wilde natuur van het Inverdoorn Game Reserve. Dit zorgvuldig samengestelde avontuur combineert cultuur, natuur en ontspanning, waarbij u verblijft in enkele van de meest exclusieve hotels en lodges die Zuid-Afrika te bieden heeft.

Exclusieve Belevingen en Ongeëvenaard Comfort

Uw reis begint in de Twelve Apostles Hotel & Spa, genesteld aan de voet van het prachtige Twaalf Apostelen gebergte met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Verken de kosmopolitische schoonheid van Kaapstad en haar omgeving, van de levendige Camps Bay tot de historische Robbeneiland. De reis gaat verder langs de adembenemende kustlijn naar Hermanus, bekend om zijn walvisspotting, en uiteindelijk naar de rustgevende wijnlanden, waar elke slok wijn een verhaal vertelt.

Gedetailleerde Reisplanning

  • Dag 1-4, Kaapstad: Aankomst in Kaapstad, verblijf in Twelve Apostles Hotel & Spa. Verkenning van Kaapstad inclusief Camps Bay en optionele bezoeken aan Tafelberg en Robbeneiland.
  • Dag 5-8, Hout Bay: Transfer naar Hout Bay Manor Hotel. Verken de serene schoonheid van Hout Bay en de nabijgelegen attracties.
  • Dag 9-12, Hermanus: Verblijf in The Marine, Hermanus. Kans op walvissen spotten en genieten van de natuurlijke schoonheid van de kust.
  • Dag 13, Western Cape: Overnachting in Inverdoorn Game Reserve & Iziba Safari Lodge, inclusief safari-activiteiten.
  • Dag 14-19, Cape Winelands: Verblijf in Ken Forrester Winery, proeverijen en ontspanning in de prachtige omgeving van Stellenbosch.
  • Dag 20, Terugreis: Vrije dag in Kaapstad en ’s avonds terugvlucht naar Amsterdam.

Afsluiting van een Onvergetelijke Reis

Terwijl uw reis ten einde loopt, reflecteer op de onvergetelijke momenten die u heeft beleefd, van het spotten van de Big Five in het wild tot de zonsondergangen over de Atlantische Oceaan. Deze reis biedt niet alleen een blik op de prachtige landschappen en culturele rijkdom van Zuid-Afrika, maar biedt ook comfort en luxe die uw vakantie extra speciaal maken. Terug thuis zult u de warmte en de verhalen van Zuid-Afrika meedragen, een blijvende herinnering aan een werkelijk magische ervaring.

Een Engagement voor Duurzaamheid en Cultuur

Elk aspect van deze reis is ontworpen met respect voor de lokale cultuur en natuur. Door te kiezen voor duurzame accommodaties en ervaringen, draagt u bij aan de bescherming van Zuid-Afrika’s natuurlijke schoonheid en ondersteunt u de lokale gemeenschappen die deze plekken zo uniek maken.

Andere reizen van Travel2C

Vanaf € 5500.00 p.p.

Ga met ons mee op een 20-daagse luxe reis door het prachtige Zuid-Afrika, van de levendige straten van Kaapstad tot de serene wijnlanden en de wilde natuur van het Inverdoorn Game Reserve. Dit zorgvuldig samengestelde avontuur combineert cultuur, natuur en ontspanning, waarbij u verblijft in enkele van de meest exclusieve hotels en lodges die Zuid-Afrika te bieden heeft.

Vanaf € 6500.00 p.p.

Dompel uzelf onder in de veelzijdigheid van Maleisië, een land dat zijn bezoekers verleidt met uitgestrekte regenwouden, dynamische steden en rijke culturele erfgoederen. Deze 27-daagse rondreis biedt een unieke mix van avontuur, ontspanning en culturele verdieping, met persoonlijke aandacht voor iedere reiziger.

Vanaf € 675.00 p.p.

Deze reis belooft niet alleen een diepe duik in de rijke Siciliaanse cultuur en geschiedenis maar ook een engagement voor duurzaam toerisme, waarbij lokale gemeenschappen en omgevingen worden ondersteund. Elk aspect van deze tour is zorgvuldig samengesteld om een authentieke en verrijkende ervaring te bieden die u nog lang bij zal blijven.
Scroll naar boven