Over Travel2C

Aan het eind van de vorige eeuw maakte ik voor het eerst van mijn leven een rondreis. Vanuit de personeelsvereniging van een grote financiële organisatie, waar ik penningmeester van was ontstond het idee om een rondreis naar Israël voor de aangesloten leden te maken. Ik ging mee als een van de tourleiders van een groep van 80 personen.

Die reis heeft me veel inspiratie gegeven en het was voor mij een verrijking van mijn leven. Andere landen ontdekken met hun specifieke culturen, gewoontes en eigen gastronomie. Ik kon niet meer wachten om een volgende reis te organiseren. Ik besloot dan ook om onder de naam Travel2C een eigen reisbedrijf te starten en begon met het samenstellen van maatwerk reizen voor groepen, met aandacht voor ontmoeten en beleven. Waarom? Gewoon omdat ik dat zelf ook graag zo doe.

Omdat de wensen van mijn reizigers verder gaan dan alleen rondreizen heb ik eind 2019 besloten om mij aan te sluiten bij United Travel, een label van de The Travel Club. In deze franchiseclub werken alle aangesloten reisagenten samen met gerenommeerde touroperators als TUI, Corendon, ANWB en FOX, De Jong Intra, Sunair, Silverjet, Buro Scanbrit, Live to Travel en vele anderen.

Dat maakt het reisaanbod enorm en geen uitdaging te groot en kun je met de meest uiteenlopende reiswensen bij mij terecht. Daarom staat er onder mijn logo Reizen zonder grenzen.

Wat belangrijke feitjes

Wat mag je verwachten?

Als onafhankelijk reisadviseur mag je van mij verwachten dat je een persoonlijk advies krijgt voor een reis gebaseerd op jouw wensen en niet omdat dat de beste reis is om te verkopen.

Omdat ik al aardig lang meeloop breng ik veel kennis en ervaring mee om voor jou de perfecte reis samen te stellen en kun je nog meer uit je reis halen dan wat je van tevoren hebt bedacht. En alle rompslomp van het voorbereiden van je reis neem ik uit handen. De voorpret is wel voor jou.

Of je nu een weekendje weg wil, op wintersport of juist een strandvakantie, of zelfs een hele bijzonder wereldreis. Maar ook voor cruises of op en top luxe vakanties.

Wil je zonder zorgen op vakantie gaan, kom dan eens bij mij langs voor een gesprek. Of als je dat liever hebt, dan kom ik bij jou langs op het moment dat het je schikt. Ook als het je beter uitkomt in de avond of in het weekend.

I CANNOT SPELL SUCCESS WITHOUT U

Scroll naar boven